Export dat mezi informačním systémem řízení tunelu a dálničním informačním systémem - Heller, Jan (Univerzita Pardubice, 2007)
Bakalářská práce je věnována exportu dat mezi informačním systémem tunelu Valík a dálničním informačním systémem. V práci jsou analyzována data v informačním systému tunelu Valík a analýza požadavků na data pro dálniční informační systém. Na základě těchto požadavků jsou v práci vymezena možná řešení exportu dat a návrh vhodného způsobu exportu těchto dat včetně implementace zvoleného řešení.
Export data between control tunnel information system and highway information system
Keywords: export data; Information Systems; web services; export dat; Informační systémy; XML; webové služby