Kvalita ve veřejné správě - Společný hodnotící rámec - Common Assessment Framework (CAF) - Hrubantová, Marie (Univerzita Pardubice, 2005)
V diplomové práci je zachycen proces implementace modelu Common Assessment Framework (CAF) na Městském úřadu v Pelhřimově. Obecná část je zaměřena na vysvětlení problematiky kvality nejen v obecné rovině, ale především ve vztahu k veřejné správě. Jsou zde popsány důvody a způsob budování kvality ve sféře veřejného sektoru a převážná část je věnována charakteristice, vlastnostem a popisu podstaty modelu CAF. Praktická část je zaměřena na vlastní proces implementace modelu CAF na Městském úřadu v Pelhřimově. Hlavním bodem je proces průzkumu spokojenosti občanů.
Quality in public administration - Common Assessment Framework (CAF)
Keywords: Kvalita; Jakost; Spokojenost; sebehodnocení; městské úřady; Pelhřimov; kvalita služeb; dotazníkové šetření; reforma veřejné správy; veřejná správa