Činnost Obchodní burzy Hradec Králové - Ježek, Jan (Univerzita Pardubice, 2006)
Bakalářská práce Činnost Obchodní burzy Hradec Králové se zabývá vývojem struktury obchodů na burze. Hlavním cílem práce je podat přehled o možnostech uzavírání obchodů na uvedené burze a jejich objemech. Práce je rozdělena do 5 kapitol. Úvodní kapitola seznamuje s burzou a jejími obchody v teoretické rovině. Následující kapitoly se zabývají popisem Obchodní burzy Hradec Králové. Závěrečná kapitola hodnotí dosavadní působení této burzy.
Activity of Hradec Králové commodity exchange
Keywords: exchange; trades; regulations; statute of exchange; commodity exchange; Hradec Králové; burza; obchody; pravidla; statut burzy; komoditní burzy; OBHK