Dlouhodobý plánovač - Novák, Petr (Univerzita Pardubice, 2019)
Cílem bakalářské práce je navržení a následná implementace aplikace realizující střednědobý až dlouhodobý plánovač, vhodný pro evidování úkolů a připomínek. Řešení splňuje požadavek přenositelnosti dat spolu s aplikací. Položky je možné filtrovat a členit do uživatelem vytvořených kategorií. V rámci grafického výstupu je vykreslen graf položek. Program je realizován jako desktopová aplikace.
Long-term planner
Keywords: Dlouhodobý plánovač; Java; Desktopová aplikace; Long-term planner; Java; Desktop application