Komunikace řídících pracovníků - Havránková, Jana (Univerzita Pardubice, 2011)
V této práci se seznamujeme s komunikací řídících pracovníků. Nejdříve se zde dočteme pár informací o komunikaci jako takové, posléze se zaměříme více na hlavní téma této práce, tudíž na vnitrofiremní a manažerskou komunikaci. Zabýváme se zde jejími cíly, formami, toky i problémy, které způsobuje její nedostatek. Ve druhé části se tato práce snaží dokázat, jak velký vliv mají tyto nedostatky na fungování konkrétní firmy.
Communication in management
Keywords: komunikace; vnitrofiremní komunikace; informace; spolupráce; manažeři; communication; internal communication; information; cooperation; managers