Internetový marketing - Sýkora, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2014)
Bakalářská práce se věnuje internetovému marketingu. Zaměřuje se na nástroje internetového marketingu, formy reklamy a reklamní systémy. Zabývá se komparací vybraných webových stránek firem z pohledu internetového marketingu.
Internet marketing
Keywords: marketing; internetový marketing; eshop; reklama; srovnání; trend; marketng; internet; advertising; comparison