Adjektive - Karásková, Marta (Univerzita Pardubice, 1998)
Závěrečná práce se týká skloňování a stupňování přídavných jmen. Autorka popisuje základní pravidla skloňování a stupňování, uvedeny jsou i vyjímky a zvláštnosti.
Keywords: němčina; Gramatika; skloňování; přídavná jména; pravidla