Analýza environmentálního přínosu fotovoltaických elektráren v ČR - Přibylová, Hana (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce je zaměřena na analýzu environmentálních vlivů fotovoltaických elektráren v rámci České republiky a je provedena na základě výsledků modelování z dostupných dat. Práce zahrnuje analýzu energetických nákladů spojenou s výrobou fotovoltaického článku a zohlednění vybrané části LCA.
Analysis of the environmental benefits of solar power plants in the Czech Republic
Keywords: fotovoltaika; FV systémy; fotovoltaický článek; LCA; modelování; photovoltaics; PV systems; photovoltaics cell; simulation