Webová aplikace pro tvorbu a správu aktivit s využitím geolokace - Bartošek, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2019)
Cílem diplomové práce je navrhnout a realizovat webovou aplikaci na správu aktivit s využitím geolokace. Aplikace je realizována pomocí frameworku Spring. Pro geolokaci je využito Google maps API. V teoretické části je provedena rešerše a srovnání obdobných aplikací, představen framework Spring a proveden popis technologií a nástrojů, které byly při vývoji využity. V praktické části je čtenář proveden analýzou a implementací vytvářené aplikace. V závěru je k dispozici uživatelská příručka obsahující popis obsluhy a funkcionality výsledného produktu.
Web application for creation and management activities with geolocation usage
Keywords: Java; Spring; DI; Google maps API; MVC; webová aplikace; aktivita; Java; Spring; DI; Google maps API; MVC; web application; activity