Die bedeutendsten Gründe immer steigender Kriminalität in Deutschland - Kořínková, Květa (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá obecnou problematikou kriminality v Německu, jejími příčinami, typy a problémovými skupinami. Detailněji se věnuje demografické analýze a segmenty kriminality na bázi oficiálních dostupných statistických údajů.
Nejzávažnější důvody neustále stoupající kriminality v Německu
Keywords: Německo; Kriminalita; příčiny; demografická statistika