Doplňkové služby v dopravě - franchising - Erber, Jakub (Univerzita Pardubice, 2006)
Definice služeb v dopravě, popis a segmentace doplkových služeb a návrhy nových doplňkových služeb v dopravě.
Additional transport servisces - franchising
Keywords: Doprava; služby; franchising; Marketing