Fotoindukované změny parametrů tenkých vrstev chalkogenidů - Kasálková, Nikola (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce má za úkol posouzení fotoindukovaných změn v tenkých vrstvách amorfních chalkogenidů obsahujících As a Ge a posouzení přesnosti a spolehlivosti nejčastěji používané metody stanovení parametrů tenkých vrstev podle Swanepoela.
Photoinduced changes in parameters of chalkogenide thin layers
Keywords: amorfní chalkogenidy; fotoindukce; index lomu; tenké vrstvy