Dopravní obslužnost v píseckém regionu - Brož, Marcel (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce se zaměřuje na analýzu dopravní obslužnosti a zjištění přepravních potřeb obyvatel v píseckém regionu. Dále jsou na základě analýzy navrhnuty nové možnosti řešení dopravní obslužnosti. Práce se též zabývá přínosy navrhnutých řešení nejen pro uživatele, ale i pro dopravce.
Transport services within the region Písek
Keywords: dopravní obslužnost; veřejná doprava; integrovaný dopravní systém; linky a spoje; transport services; public transport; demonstrable loss; integrated transport system; lines and connections