Multimediální prostředky a prognostika jejich vývoje a využití ve školním vyučování - Svobodová, Jitka (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce nás seznamuje co se skrývá pod pojmem multimédia a zabývá se jejich využitím ve výuce.
Keywords: pedagogika; Multimédia; multimediální výuka; výukové programy; LANGMaster; encyklopedie