Zhodnocení možností zaměstnávání zdravotně postižených u České pošty, s.p. - Čadková, Markéta (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce se zaměřuje na zaměstnávání osob se zdravotním postižením u České pošty, s.p. Zabývá se základními druhy zdravotního postižení a možnostmi zaměstnávání zdravotně postižených osob. Dále se tato práce zaměřuje na finanční možnosti, které Česká pošta, s.p. může získat zaměstnáním zdravotně postižené osoby.
Evaluation of employment opportunities for the disabled at the Czech Post
Keywords: osoby zdravotně postižené; zdravotní postižení; zaměstnanost; Česká pošta; zákoník práce; zákon o zaměstnanosti; persons with disabilities; disability; employment; Czech Post; labour code; employment act