Charakteristika redistribučního procesu ČR - Vašátko, Radek (Univerzita Pardubice, 2004)
Bakalářská práce se zabývá redistribuční funkcí veřejných rozpočtů. V obecné části jsou vymezeny základní způsoby a formy redistribuce a přístupy k ní.
Charakterization of redistribution process in the Czech republic
Keywords: redistribuce; Dotace; Daně; veřejný dluh; Státní rozpočet