Multimediální studijní opora pro výuku předmětu Informatika I na DFJP - Dvořák, Martin (Univerzita Pardubice, 2005)
Tato práce se zabývá problematikou eLearningu, ukazuje možnosti použití multimédií v této formě vzdělávání. Jsou zde popsány technické a programové prostředky pro tvorbu multimediálních učebních pomůcek. N azákladě zkušeností s touto platformou je navržena a implementována multimediální studijní opora pro výuku předmětu Informatika I na DFJP.
Multimedia teaching aid for the informatika I on DFJP
Keywords: E-learning; distanční studium; multimediální výuka