Využití počítačového modelu pro ocenění schopnosti obce nést dluh - Fellerová, Jana (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá otázkou financování obce.
Keywords: Obec; čisté provozní výsledky; Kladno; obecní rozpočty; úvěrové financování