Řídicí jednotka dopravníkového pásu výrobní linky SMEMA - Picek, Samuel (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem elektroniky k pásovému dopravníku pro desky plošných spojů. Práce je realizována v prostředí společnosti AWOS s.r.o. a je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se zaměřuje na popis komunikačního protokolu SMEMA, využití mikrokontroleru jako stavového automatu a možnostmi řešení projektu. Praktická část se zaměřuje na realizaci projektu, implementaci komunikačního protokolu SMEMA, programování mikrokontroleru a výběr vhodných komponent.
SMEMA production line conveyor belt control unit
Keywords: mikrokontroler; deska plošných spojů; dopravník; microcontroller; printed circuit board; conveyor