Zpracování biologických vzorků při voltametrickém stanovení kyseliny thiodiglykolové - Kvapilová, Alena (Univerzita Pardubice, 2000)
Voltametrické stanovení kyseliny thiodiglykolové v moči po eliminaci rušivývh aminokyselin pomocí katexu.
Working of biological samples for voltametric determination of thiodiglycolic acid
Keywords: kyselina thiodiglykolová; moč; iontoměniče; voltametrie; vinylchlorid