Doručování zásilek pomocí služby InPost poštomatů - Chudá, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2016)
Ve své diplomové práci se věnuji způsobu doručování zásilek za pomoci automatických poštovních terminálů, neboli poštomatů. Práce je rozvržená do čtyř kapitol. První část charakterizuje proces doručování zásilek. Druhá kapitola diplomové práce za pomoci analýzy popisuje současný stav doručování zásilek pomocí InPost poštomatů. Ve třetí kapitole jsou uvedeny návrhy, které mají pomoci při propagaci služby a rozšíření obecného podvědomí o možnostech využití samoobslužných terminálů. Čtvrtá část je zaměřena na souhrnné a grafické vyhodnocení navržených opatření.
Delivery of consignments using InPost postmats
Keywords: přeprava; automatické poštovní terminály; zásilky; propagace; transportation; automated postal terminals; consignment; advertising