Proměny názorů na výchovu dítěte v rodině - Rejmontová, Eliška (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá tématem výchovy dítěte v rodině. V teoretické části je věnována pozornost specifikaci pojmu výchova a klasifikaci východisek výchovy a výchovných stylů. Empirická část podává obraz o způsobu výchovy a názorech na výchovnou funkci rodiny, které zastávají současní rodiče.
Changes of opinions view children´s education in family
Keywords: výchova dítěte; Rodina; Vzdělávání; názory; současnost