Návrh zavlažovacího systému řízeného pomocí Raspberry Pi - Selecký, Libor (Univerzita Pardubice, 2020)
Bakalářská práce se zabývá návrhem a realizací systému automatického zavlažování rostlin s využitím mini počítače Raspberry Pi. V teoretické části práce jsou krátce představeny technologie pro chytré domy a jejich řízení. Praktická část se věnuje vývoji backend aplikace poskytující RESTové rozhraní pro správu senzorů, výstupů a plánování úloh. Automatické provádění úloh může být řízeno jednak časovým plánem, ale také na základě dat získaných ze senzorů. Další částí je vývoj webové aplikace pro vzdálené ovládání celého systému.
Design of irrigation system controlled by Raspberry Pi
Keywords: IoT; Raspberry Pi; zavlažovací systémy; Java; REST; Spring Framework; Angular 8; IoT; Raspberry Pi; irrigation systems; Java; REST; Spring Framework; Angular 8