Návrh a zhotovení výukového panelu pérování a tlumičů pérování - Bucek, Michal (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce "Návrh a zhotovení výukového panelu pérování a tlumičů pérování" je úlohou, jejímž smyslem je výroba názorné učební pomůcky. Praktická část této práce zahrnuje obstarání odpovídajících učebně zajímavých součástek a jejich vhodná instalace na výukový panel. Dále pak obsahuje teoretický popis jednotlivých vystavovaných komponent a modelový příklad vhodný pro cvičení na dopravních fakultách.
Designing and making suspension and shock absorbers learning bar
Keywords: pérování; tlumiče; panel; podvozky; absorbers; dampers; shock absorbers; panel; chassis