Modernizace železniční trati Praha-Plzeň v úseku Rokycany-Plzeň pro vyšší rychlost včetně úprav žst. Chrást u Plzně - Mužík, Pavel (Univerzita Pardubice, 1999)
Autor v práci předkládá návrh rekonstrukce a modernizace traťového úseku IV. koridoru Rokycany-Plzeň ve varintách pro rychlosti 120, 140, 160 km/hod.
Keywords: železniční koridory; železniční trati; železniční stanice; rekonstrukce; modernizace