20 let činnosti Oddělení kolejových vozidel nejen v České Třebové - Kohout, Martin (Univerzita Pardubice, 2013)
Článek popisuje více než 20 let úspěšné spolupráce mezi železniční praxí (výrobci a provozovateli železniční infrastruktury a vozidel) a Dopravní fakultou Jana Pernera, Oddělením kolejových vozidel.
20 years of activity of section of rail vehicles not only in Česká Třebová
20 jahre der tätigkeit der abteilung der schienenfahrzeugen nicht nur in Česká Třebová