Návrh komunikačního mixu společnosti COLOR SET - Novotná, Pavla (Univerzita Pardubice, 2010)
Diplomová práce je zaměřena na komunikační mix firem a je rozdělena do pěti částí. V první jsou uvedeny a vysvětleny základní pojmy marketingového mixu a především jednotlivé nástroje komunikačního mixu, kterými je reklama, podpora prodeje, public relations, osobní prodej a direct marketing. Druhá část popisuje situační analýzu firmy Ing. Zdeněk ŠVÉDA - COLOR SET, která obsahuje údaje od samotného vzniku firmy, přes její postupný vývoj a činnosti, ekonomickou situaci, až po její výhled do budoucnosti. Třetí a čtvrtá část je zaměřena na analýzu současného komunikačního mixu a na doporučení změn, které by vedly ke zlepšení. Pátá část je věnovaná zhodnocení, proč byly dané návrh stanoveny. Cílem práce je provedení analýzy komunikačního mixu této firmy a na tomto základě navrhnout změny systému řízení marketingových činností.
Concept of communication mix for COLOR SET company
Keywords: produkty; Ceny; distribuce; propagace; Reklama; podpora prodeje; Public relations; osobní prodej; direct marketing; products; prices; distribution; promotion; advertising; sales promotion; personal selling