Aplikace pro správu internetových stránek a propojení firemní databáze s internetovou prezentací - Sirůček, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2007)
Bakalářská práce se zabývá problematikou softwarového řešení pro malé společnosti, které si přejí jednoduše a pohodlně měnit obsah své internetové prezentace pomocí aplikace pro prostředí operačního systému Windows. Vzorová aplikace, pro tuto práci, je naprogramována ve vývojovém prostředí Delphi 2005. Práce se také zabývá možnostmi publikace některých firemních dat z interního softwarového řešení, vytvořeného na zakázku jinou společností. Tato práce se konkrétně dotýká autorizovaného Nokia servisu v Hradci Králové a její součástí jsou i internetové stránky s katalogem produktů a zobrazením stavu konkrétní opravy pro zákazníka.
Application for website administration and interconnection between company database and website
Keywords: internetové prezentace; webové stránky; aplikace; Databáze; Správa