Rizika elektronického bankovnictví - Plisková, Michaela (Univerzita Pardubice, 2019)
Tato bakalářská práce je zaměřena na rizika elektronického bankovnictví, jejich popis, vysvětlení a možnosti, jak tato rizika minimalizovat. Práce je rozdělena do pěti hlavních kapitol. První tři kapitoly popisují elektronické bankovnictví a jeho bezpečnostní mechanismy. V posledních dvou kapitolách jsou popsána rizika elektronického bankovnictví a možnosti jejich minimalizování.
Risks of electronic banking
Keywords: elektronické bankovnictví; bezpečnostní mechanismy; phishing; malware; biometrie; electronic banking; safety mechanisms; phishing; malware; biometrics