Aktuální právní úprava životního prostředí - Černohorská, Liběna (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce je zaměřena na zpracování právní úpravy životního prostředí s bližší charakteristikou ochrany lesa, vycházející ze zákonů platných od roku 1996.
Actually law restriction of enviroment
Keywords: právní základy; Životní prostředí; ekologicko-právní odpovědnost; ochrana lesa