Ekonomický profil města Jičína - Albrechtová, Jitka (Univerzita Pardubice, 2007)
Cílem bakalářské práce bylo vytvoření sociálně – ekonomického profilu města a přiblížení jeho vývoje do budoucna, zjištění kladů a nedostatků. V poslední kapitole je vyhodnocení dopravy ve městě a nástin možných řešení.
Economic profile of the town Jičín
Keywords: profile of the town; Education; technical infrastructure; Employment; Environment; Population; profil města; obyvatelstvo; technická infrastruktura; školství; zaměstnanost; Životní prostředí