Návrh a optimalizace převodového ústrojí pro speciální soutěžní vozidlo - Vyhlídal, Jiří (Univerzita Pardubice, 2004)
Základní uspořádání vozidla, volba převodového ústrojí, analýza převodovky. Úprava sériové převodovky pro speciální soutěžní vozidlo.
Project and optimalization of transmission mechanism for special competittion car
Keywords: vozidla; úpravy; převodovky; soutěže