Budování automatizovaných balíkových dodejen na území obvodu Olomouc v návaznosti na vybudování třídícího centra Olomouc 02 - Nesrovnalová, Marcela (Univerzita Pardubice, 2002)
Cílem této práce je návrh optimalizačního projektu doručovací služby pro obvod Olomouc.
Building up the automatic parcel delivery system in postal district Olomouc further to opening of the sorting center Olomouc 02
Keywords: pošta; doručovací služba; balíková dodejna; balíky; automatizace; Olomouc