Nové trendy v biosenzorech - využití kvantových teček - Hamerská, Radka (Univerzita Pardubice, 2014)
Cílem bakalářské práce bylo zpracovat informace o možnostech využití kvantových teček v kombinaci s biosenzory. První část je věnována základním informacím o biosenzorech a kvantových tečkách, druhá část poskytuje informace o využití kvantových teček v kombinaci s biosenzory se zaměřením na biosenzory elektrochemické.
New trends in biosensors - application of quantum dots
Keywords: biosenzory; kvantové tečky; elektrochemické biosenzory; využití kvantových teček; biosensors; quantum dots; electrochemical biosensors; application of quantum dots