Analýza řízení lidských zdrojů ve vybrané společnosti - Šandová, Ivana (Univerzita Pardubice, 2023)
Tato bakalářská práce analyzuje řízení lidských zdrojů ve vybrané společnosti. První dvě kapitoly definují základní pojmy a činnosti z oblasti managementu a řízení lidských zdrojů z teoretického hlediska. Další dvě kapitoly představují vybranou společnost a analyzují vybrané činnosti z oblasti řízení lidských zdrojů v dané společnosti. Pátá kapitola shrnuje bakalářskou práci a obsahuje návrhy na zlepšení.
The human resource management analysis of a selected company
Keywords: řízení lidských zdrojů; organizace; personalisté; human resources management; company; personnel officers