Krizový potenciál okresu Chrudim - Moučka, Daniel (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor se v práci zabývá analýzou krizových situací v okrese Chrudim z hlediska možnosti a pravděpodobnosti vzniku, jejich charakteru, dopadu a rozsahu následků. Navrhuje alternativní preventivní opatření a hodnotí okresní systém řešení krizí.
Crisis potential of Chrudim district
Keywords: okres Chrudim; Krizové řízení; záchranné systémy; civilní ochrana; prevence; veřejná správa