Skladování v podniku PAPERA s.r.o. - Kučera, Miroslav (Univerzita Pardubice, 2015)
Práce se zaměřuje na otázku skladovací činnosti ve společnosti PAPERA s.r.o. Dále charakterizuje oběh zboží v podniku a zabývá se též analýzou podniku v oblasti identifikace prvků, kterou se dále snaží zlepšit.
Warehousing in the company PAPERA s.r.o.
Keywords: skladování; oběh zboží v podniku; informační systémy; identifikační prvky; warehousing; goods flow; information systems; identifying features