Komunikační mix a jeho úloha v podpoře prodeje - Teuchmanová, Eva (Univerzita Pardubice, 2002)
Autorka se v práci zabývá komunikačním mixem a jeho úlohou v podpoře prodeje. Podrobněji se zaměřuje na nástroje komunikačního mixu používané firmou Tesco Stores ČR, a.s. v rámci komunikace se zákazníkem.
Communication mix and his role of sales promotion
Keywords: Marketing; Komunikace; komunikační mix; Reklama; podpora prodeje; Tesco Stores ČR, a.s