Vliv Crohnovy choroby na volnočasové aktivity pacientů - Kučerová, Gabriela (Univerzita Pardubice, 2023)
Bakalářská práce se zabývá vlivem Crohnovy choroby na trávení volného času pacientů. Je rozdělena na část teoretickou, ve které je popsána problematika Crohnovy choroby a volnočasové aktivity, a na část průzkumnou, v níž bylo pro uskutečnění průzkumného šetření využito metody kvalitativního průzkumu za pomoci polostrukturovaného rozhovoru s pacienty trpícími Crohnovou chorobou. Cílem tohoto průzkumného šetření bylo zjistit, jak toto onemocnění pacienty ovlivňuje a zda je omezuje ve volnočasových aktivitách.
Influence of Crohn's disease on patient's leisure activities
Keywords: Crohnova choroba; volnočasové aktivity; volný čas; Crohn's disease; leisure activities; leisure time