Texte für kleine Schüler - Vybíralová, Pavla (Univerzita Pardubice, 1999)
V práci je vyzdvižen význam texty v cizojazyčném vyučování, je upozorněno na jeho vyjímečné postavení a nenahraditelnost.
Texty pro malé žáky
Keywords: němčina; Gramatika; cizí jazyky; výuka; Děti; texty