Music and songs in ELT - Tomanová, Martina (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce je zaměřena na problematiku využití hudby a písně ve vyučování cizích jazyků. Cílem práce je ukázat a na praktických příkladech demonstrovat pozitivní přínos a efektivitu hudby a písně.
Hudba a písně ve vyučování anglického jazyka
Keywords: výuka jazyků; Anglický jazyk; didaktika; hudba; zpěv; písně