Návrh podvozku s rejdovnými dvojkolími pro lokomotivu řady 110 - Krejčíř, Jiří (Univerzita Pardubice, 1996)
V práci je navržen nový podvozek pro lokomotivu ř. 110, jehož dvojkolí by se mohlo stavět do radiální polohy při průjezdu obloukem o poloměru R.
Keywords: Doprava; lokomotivy; podvozky; rejdovnost