Řízení dvorozměrové hydraulické soustavy - Honc, Daniel (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce je věnována řízení dvourozměrové soustavy hydraulických nádrží pomocí dvou PSD regulátorů.
Control of two-dimensional hydraulic system
Keywords: hydraulické nádrže; PSD regulátory; autonomní řízení