Pracovní výkon a jeho hodnocení v Pojišťovně České spořitelny, a. s. - Kučerová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce popisuje řízení a hodnocení pracovního výkonu ve vybraném podniku, přínos hodnocení pro pracovníka i organizaci.
Appraising the performance of the employees in Pojišťovna České republiky, a. s.
Keywords: pracovní výkonnost; hodnocení; Odměňování; pracovníci; Motivace; Česká spořitelna, a.s.