Marketing v pojišťovně Kooperativa - Hoffman, Filip (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce popisuje odlišnosti marketingu služeb, vysvětluje základní pojmy pojišťovnictví a mapuje pozice pojišťovny Kooperativa na českém pojistném trhu a konkurenceschopnost jejího produktu pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidel.
Insurence company Kooperativa`s marketing
Keywords: Marketing; Pojišťovnictví; Pojišťovny; pojištění odpovědnosti; marketing služeb