Zpevňování kovů výbuchu - Kulich, Milan (Univerzita Pardubice, 2008)
Cílem práce bylo vytvořit literární rešerši na téma zpevňování kovu výbuchem. Výbuchem zpevněné kovy se používají hlavně na srdcovky kolejových křižovatek a výhybek.
Hardening of metals by explosion
Keywords: kovy; zpevňování výbuchem