Efektivní vedení pracovníků v pojišťovnictví - Dlouhá, Pavlína (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce ve své teoretické části shrnuje možnosti efektivního vedení pracovníků v organizaci. Praktická část popisuje vlastní systém vedení pracovníků v nejmenované agentuře České pojišťovny a.s.
Effective leadership in the insurance business
Keywords: personální management; personální řízení; Lidské zdroje; Pojišťovnictví