Cíle programu Single European sky a současné možnosti pro jeho naplnění - Šimek, Pavel (Univerzita Pardubice, 2005)
Popis jednotlivých cílů projektu SES a zhodnocení jejich působení na organizaci letového provozu v Evropě.
Objectives of programme Single European sky and synchronous possibilities his complement
Keywords: Letecká doprava; letové provozní služby; řízení letového provozu