Domácí péče v porodní asistenci u šestinedělky - Lášková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce se zaměřuje na domácí péči u šestinedělek poskytovanou porodními asistentkami. Zjišťuje úroveň získaných informací v porodnici, rozšířenost služeb porodních asistentek a zájem žen o tuto službu.
Home care in midwifery at the woman in childbed
Keywords: fyziologické šestinedělí; porodní asistence; domácí péče; kojení; cvičení; physiology puerperium; birth assistance; aftercare; lactation; exercise