Přímé jízdy vlaků příměstské dopravy Brno - Boskovice - Kacetl, Jan (Univerzita Pardubice, 2005)
Shrnutí poznatků o vlakovém spojení Brno - Boskovice a návrh přímých jízd vlaků příměstské dopravy na tomto úseku.
Brno - Boskovice direct trains
Keywords: Veřejná doprava; osobní doprava; Integrovaný dopravní systém; Dopravní obslužnost; výstavba dráhy